Dominique Versavel schonk mooie gadgets aan SuperNils !

Dominique Versavel verkoopt gadgets aan bedrijven. Regelmatig heeft ze dozen met nieuwe materialen die uit het gamma werden gehaald. Dominique beloofde ons om enkele keren per jaar zo’n grote, gevulde doos te komen afzetten bij vzw SuperNils. Het zijn allemaal leuke gadgets voor pubers of volwassenen, gaande van een leuke lamp tot een echte powerbank. De gadgets zullen we gebruiken om onze BFB’s (better feeling bags) te vullen.

SuperNils bedankt Dominique in elk geval voor de mooie sponsoring!

 

Hoe gaat het nu verder met deze BFB’s?

De vzw zal binnenkort een heuse SuperNils laten maken (groot hoofd en pak voor volwassene). Zodra die klaar is en we voldoende materialen hebben om een divers pakket samen te stellen voor kinderen en jong-volwassenen, spreken we af met het UZ Gent om een SuperNils-dag te organiseren in het kinderziekenhuis. SuperNils zal dan BFB’s uitdelen en mogelijk nog iets anders organiseren voor de ouders.  Houd deze website in het oog. Daar ga je er alles over vernemen! Blijf ons zeker volgen!!

 

Visits: 803

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.