Vzw SuperNils staat NIET stil …

Het is druk achter de schermen van vzw SuperNils.

Momenteel zijn we in dialoog met de CEO’s van enkele grote bedrijven in de haven. Zowel Vleemo (Vlaams Windenergiebedrijf) als Brebuild (bouwbedrijf) willen ons helpen bij de samenstelling van de goodiebags. De bedrijfsleiders reageerden enthousiast op ons project en willen ons zeker verder helpen. Binnenkort zitten we weer samen om verdere afspraken te maken.

Linda Baclaine (eventmanager van vzw SuperNils) heeft contacten gelegd met de Burgerij (hamburgerrestaurant aan het MAS) voor de realisatie van een groot event in mei 2019. Daarover binnenkort zeker meer!

We denken na over de organisatie van een concert in één van de culturele centra in Vlaanderen. Daarover zijn we in gesprek met het CC van Merksem, de muziekacademie van Merksem en het symfonieorkest van de Zuiderkempen.

De Poesje Van Antwerpen wil een benefietoptreden geven voor de vzw. Folklore uit Antwerpen, voor het goede doel!

Ondertussen kwamen al heel wat mooie stortingen binnen, na de warmste week in december 2018. We bedanken dan ook iedereen die een gift heeft gedaan.

Ons ledenaantal zit momenteel al ruim boven de 100.

Zo zijn jullie terug een beetje mee met het wel en wee van onze vereniging.

Visits: 654

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 + vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.