#S1#A1 De trailer – “Leukemie … SuperNils Boostfactory”

HELP ONS! En beluister de aflevering OOK via APPLE PODCAST of SPOTIFY, volg ze en deel ze binnen jouw netwerk. Zo help je ons om hoger te komen in de podcast-rankings en dus meer luisteraars/volgers te krijgen. Alvast bedankt!

In de trailer (eigenlijk aflevering 1) maak je kort kennis met de podcast “Leukemie … SuperNils Boostfactory”.

Je hoort Jorn (broer van Nils) en Renée (schoonzus van Nils) verschillende vragen benoemen, waarmee mensen worden geconfronteerd als ze de diagnose leukemie hebben gekregen. In de podcast worden deze vragen behandeld en geven lotgenoten, maar ook specialisten (dokters, psychologen, diëtisten, enz.) een antwoord op deze prangende kwesties. Bedoeling is te informeren, maar zeker ook te inspireren en te ondersteunen.

Met deze podcast “Leukemie … SuperNils Boostfactory” sta je er dus NIET alleen voor!

Veel luisterplezier. Hopelijk heb je er iets aan.

Je kan ons ook helpen, om de podcast nog beter, nog krachtiger te maken. Dat kan op verschillende manieren.

1° Word lid van onze online community door op de oranje knop te drukken hieronder (je moet nog wel enkele korte vragen invullen). Je kan daar feedback geven op de beluisterde aflevering, maar ons ook tips geven voor andere onderwerpen/thema’s die we zeker nog moeten behandelen in de podcast. Zit je dus nog met prangende vragen, laat het ons dan zeker weten!

2° Druk op de rode knop hieronder en vul het feedback-formulier in. Ook daar kan je een reactie kwijt op de aflevering en kan je tips geven voor meer nuttige content.

Zeker doen hoor! SAMEN kunnen we MEER, samen maken we dit BETER!

Visits: 319