Ambassadeur SuperNils

SuperNils heeft een echte “Ambassadeur” ! 

Zaterdag 6 april 2019, eerste ontmoeting met onze ambassadeur, Gunther Levi. We (Robert, Leona en Jorn – stichtende leden vzw SuperNils) leerden hem meteen kennen als een zeer sympathieke, rustige en open man. We hadden een fijn gesprek, waarin de doelstellingen van onze vzw werden gekaderd en een zicht werd geboden op mogelijke activiteiten en samenwerkingen.

Gunther was meteen bereid om zichzelf binnen onze organisatie nuttig te maken. Zo zal hij proberen, waarschijnlijk samen met onze gemeenschappelijke kameraad Luc Verhoeven, aanwezig te zijn tijdens onze eerste SuperNilsdag in het UZ Gent. Die familiedag gaat waarschijnlijk door in augustus 2019. Zodra de juiste datum gekend is, zullen we deze vermelden op de website. We gaan dan ook al een tipje van de sluier kunnen oplichten over mogelijke activiteiten tijdens deze SuperNilsdag. Eén ding staat vast! Gunther zal vergezeld worden van onze mascotte, SuperNils, die dan zijn eerste stapjes in de buitenwereld zal zetten! We kijken er alvast naar uit!

 

Zondag 10 februari 2019, een belangrijke dag voor vzw SuperNils. Vandaag ontvingen we een tiental grote dozen vol met prachtige knuffels. We mochten ze ophalen, thuis bij Luc Verhoeven, waar we binnenkort ook een ontmoeting zullen hebben met Gunther Levi, onze ambassadeur. Onze vzw is Gunther erg dankbaar voor deze grote gift. We gaan er heel wat kinderen blij mee kunnen maken. MERCI Gunther!!!!

Hieronder alvast enkel sfeerbeelden van de knuffelparade!

 

Donderdag 15 november 2018 … Geweldig nieuws uit de media-wereld!

Luc Verhoeven, kameraad van Leona en Robert en acteur uit o.a. Nonkel Jef en Familie, meldt ons met enige fierheid dat niemand minder dan Gunther Levi ambassadeur wordt van vzw SuperNils. Gunther is o.a. bekend uit de televisiesoap Familie (VTM), waarin hij één van de hoofdrollen speelt (Peter Van den Bossche). Gunther Levi is ook zanger bij de Romeo’s.

Belangrijk om te weten is dat Nils een grote fan was van Familie. Tijdens zijn ziekte keek hij elke dag naar de herhalingen én de live-uitzendingen. Hij zou dan ook enorm fier geweest zijn met dit peterschap.

Gunther Levi schenkt bovendien nog 200 beertjes aan SuperNils. Deze kunnen alvast in de BFB’s gestopt worden, zodat ze zieke kinderen de nodige warmte geven.

SuperNils bedankt Gunther Levi alvast voor het aanvaarden van dit ambassadeurschap en de mooie sponsoring. Onze “peter” zal niet teveel belast worden met allerlei opdrachten. We zijn al blij dat hij zijn naam wil koppelen aan onze organisatie en dat we hiermee mogen uitpakken in onze communicatie. Mogelijk vragen we hem ooit wel eens om 1 keer even aanwezig te zijn op een activiteit van vzw SuperNils, zodat hij samen met ons zieke mensen een hart onder de riem kan steken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1210total visits,3visits today